reklama
Banner-Satechi_300x300px2-300x300x

Denon DHT-S218 je nový dostupný soundbar

Denon DHT-S218 je nový dostupný soundbar
2024-03-26T09:55:02+01:00
• 26. 3. 2024

Zdroj: Denon

Denon DHT-S218 je dostupným soundbarem, který svou cenou útočí na Sonos Ray. Za cenu 269 € (cca 6 800 Kč) přitom nabídne HDMI ARC a podporu formátů Dolby Atmos, Dolby True HD, Dolby Digital Plus i Linear PCM.  Díky úsporným rozměrům a pravděpodobně i omezenějšímu výkonu se bude hodit především do menších místností. Lze ho proto snadno zavěsit pod televizor přímo na stěnu. Soundbar má dva subwoofery směřující dolů, dva středotónové měniče a dva výškové reproduktory. ve výšce jen 60 mm. V kontextu nízké ceny lze s klidem očekávat, že poskytne lepší zvuk než většina televizorů odpovídající kategorie.

Denon DHT-S218, soundbar pro pohodlné sledování filmů i hraní her

Nový soundbar propojíte s televizí prostřednctvím HDMI eARC které zpřístupní i jeho ovládání. Hráče i milovníky filmů pak potěší 4K passthrough, VRR a ALLM. Nechybí ani optické a analogové vstupy nebo výstup pro subwoofer. Ten pomůže překonat omezení soundbaru v oblasti basů. Výrobce slibuje i přítomnost vlastního vylepšovače srozumitelnosti dialogů, kterému říká Dialog Enhancer a nechybí ani režim Pure Audio Mode, který naopak jakékoli zpracování zvuku potlačí a nechá zaznít například hudbu naprosto přirozeně – bez prostorových efektů. Nechybí také Bluetooth 5.3 a potěší i funkce Multipoint. Díky té můžete využít jako zdroj zvuku hned dvě zařízení.


DHT S218 ProductMontage 3 eu 2160x1395x

Denon DHT-S218 je dostupným soundbarem, který vylepší zvuk televize nejen milovníkům filmů, ale také pro hráče; zdroj: Denon

Dostupný Denon DHT-S218 tak působí dojmem sympatického soundbaru za dostupnou cenu. Už jeho předchůdce DHT-S217 vychvalovaly média napříč všemi zeměmi, a proto nepůjde rozhodně o špatnou volbu. O dostupnosti u nás i lokální ceně budeme informovat, jakmile budeme vědět více.

Zdroj: techradar.com

Redakce

Milujeme Hi-FI, AV techniku i High-End a nebojíme se o nich psát.

Komentáře

Hifimánie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim