reklama
Banner-Satechi_300x300px-300x300x

Aplikace Sonos přináší podporu více než 100 streamovacích služeb

Aplikace Sonos přináší podporu více než 100 streamovacích služeb
2024-04-24T10:48:52+02:00
• 23. 4. 2024

Zdroj: Sonos

Aplikace Sonos se dočkala aktualizace. Ta potěší všechny, kterým současný trh se stramovacími službami připadá poněkud rozstříštěný. Dále se nová verze aplikace soustředí na větší personalizaci domovské obrazovky. Aplikace nabídne podporu více než 100 streamovacích služeb a každý uživatel si tak přijde na své.

Aplikace Sonos potěší novou domácí obrazovkou

Vzhled domovské obrazovky bude v nové verzi aplikace čistě v rukou uživatele. Nově bude možné přidávat ovládací prvky pro libovolnou streamovací službu. Uživatelé se dočkají rychlého přístup k přehrávaným skladbám, podcastům a knihám, možnosti procházet knihovnu a nechybí ani zobrazování doporučení z preferovaných aplikací. Samozřejmostí je, že na domovské stránce bude možné mít přístup hned k několika streamovacím platformám.

Oblíbený obsah a služby lze na domovskou obrazovku připnout do řádků, které lze snadno měnit a přizpůsobovat. Nechybí ani funkce vyhledávání, která je vždy na svém místě. Ta umožňuje uživatelům vyhledávat umělce, skladby, podcasty, audioknihy a mnoho dalšího ve všech preferovaných streamovacích aplikacích.

Přejetí prstem nahoru ze spodní části domovské obrazovky zpřístupňuje rychlý vizuální přehled všeho, co se přehrává na připojených zařízeních. K dispozici jsou nástroje samozřejmě pro ovládání reproduktorů a úpravu jejich hlasitosti v celé domácnosti.

Nová aplikace Sonos bude celosvětově dostupná pro mobilní zařízení od 7. května letošního roku.

Zdroj: macrumors.com

S technologiemi si hraje od nepaměti a doma má v nich více nepořádek než pořádek. Ostravak, který se stále místy učí psát slušně a spisovně. "Zatimco tata rubal uhli, ja rubu texty, bo mam chrome ruky."

Komentáře

Hifimánie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim