reklama
PanzerGlass iPhone 15

Marshall představil nová sluchátka Major V a Minor IV

Marshall představil nová sluchátka Major V a Minor IV
2024-04-17T12:24:36+02:00
• 17. 4. 2024

Zdroj: Marshall

Marshall, legenda ve světě kytarových zesilovačů, představila nové generace svých oblíbených produktů – Major V a Minor IV. Ty nabídnou kvalitnější Bluetooth konektivitu a dlouhou výdrž na jedno nabití.

Major V a Minor IV

Design nových Major V sluchátek se inspiruje u Marshall kytarových zesilovačů, včetně charakteristických mřížek na uších. To dodává sluchátkům nejen ikonický vzhled, ale také vnitřní pocit, že si pořídíte produkt s dlouhou hudební tradicí. Major V nabídnou vylepšení v podobě 100 hodin nepřetržitého přehrávání hudby, což je téměř dechberoucí číslo. Uvidíme, jaká bude osobní zkušenost. Pro zvýšení uživatelského pohodlí jsou sluchátka navržena tak, aby byla co nejpohodlnější i při dlouhodobém nošení. Nové tlačítko M umožní přizpůsobení různých funkcí jako je připojení ke Spotify Tap, změnu ekvalizéru nebo použití hlasového asistenta.

major v two asset hybrid 10 1200x1500x

100 hodin na jedno nabití? To zní jako rajská hudba; zdroj: Marshall

Model Minor IV jsou nová pecková sluchátka. V malém těle ale stále nabízí přes 30 hodin poslechu na jedno nabití. Samozřejmě při započítání kapacity nabíjecího pouzdra. Tento model si klade za cíl být ideální volbou pro každodenní nošení a výrobce udává, že by sluchátka měla být velmi pohodlná. Minor IV jsou také odolná vůči vodě, takže se nezaleknou ani sportovních aktivit v dešti.

marshall minor IV black ecom 21 960x720x

Model Minor IV určitě zaujme originálním designem; zdroj: Marshall

V obou případech lze sluchátka propojit s aplikací Marshall, ve které nechybí celá řada personalizací a nastavení.

Bluetooth LE a příjemná cena

Oba modely nabízí technologii Bluetooth LE, která zajišťuje lepší kvalitu zvuku, stabilnější a spolehlivější Bluetooth konektivitu a zlepšený dosah signálu. Dočkat bychom se tak měli věrnějšího zvukového výstupu a minimalizace případných problémů se synchronizací zvuku. Což je obzvlášť důležité v případě sledování videí.

Nové modely Marshall sluchátek lze předobjednat na oficiálních stránkách výrobce a expedovávny by měly být během příštího týdne. Cenu považujeme za atraktivní. Major V vyjdou na 129 liber (přibližně 3 800 Kč) a Minor IV pak na 119 liber (3 515 Kč). Jde tak určitě o atraktivní sluchátka pro posluchače, kteří ocení pohodlí na cestách a dlouhou výdrž na jedno nabití.

Zdroj: techradar.com

S technologiemi si hraje od nepaměti a doma má v nich více nepořádek než pořádek. Ostravak, který se stále místy učí psát slušně a spisovně. "Zatimco tata rubal uhli, ja rubu texty, bo mam chrome ruky."

Komentáře

Hifimánie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim